your location front page videobuddy apps

Moja webTV 5.0.18 Apk, Free Media & Video Application – APK4Now

vide mate apk

Description of Moja webTVLive Kamere, Radio stanice – dostupne svima!Chromecast / Google Cast podrška!Važno: da bi koris

Description of Moja webTV

Live Kamere, Radio stanice – dostupne svima!
Chromecast / Google Cast podrška!

Važno: da bi koristili TV kanale u sklopu servisa morate biti BH Telecom korisnik ili se registrovati na BH Telecom Portalu, sa aktiviranom uslugom Moja webTV – više detalja na www.bhtelecom.ba/webtv.html. Aplikacija zahtjeva da unesete svoje korisničko ime i lozinku da bi koristili uslugu.

Moja webTV je oficijelna aplikacija za korištenje BH Telecom Moja webTV servisa na vašem Android Tablet ili Smartphone uređaju.

Važno: Servis je dostupan i putem 3G mreže BH Mobile ali uz troškove prenosa podataka! Ako imate problema sa radom aplikacije probajte instalirati neki od predloženih alternativnih video playera.

Moja webTV je tu da vam korištenje servisa pojednostavi i učini bržim.

Moja webTV se oslanja na mogućnosti video playera koji dolazi na Vašem uređaju, te služi za brzo i jednostavno pokretanje gledanja TV programa.

Važne napomene:
– Korištenje servisa se preporučuje putem WiFi konekcije za optimalne rezultate i kvalitet servisa
– Korištenje servisa iz 3G mreže je onemogućeno. Ako ipak želite koristiti servis i putem 3G mreže morate odabrati tu opciju u postavkama aplikacije. Korištenje servisa putem 3G mreže podrazumijeva dodatne troškove – tj troškove transfera podataka neophodnih za funkcionisanje servisa u 3G mreži

U slučaju da prilikom pokretanja servisa imate problem sa video playerom to znači da vaš uređaj ne podržava h264 video codec i HLS streaming protokol. U tom slučaju preporučujemo korištenje alternativnih video playera dostupnih na Play Store-u. Pritiskom na dugme pored “fullscreen” dugmeta, moguće je pokrenuti gledanje u eksternom video playeru:
Besplatni:
– MX Video Player
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad
– VLC
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.videolan.vlc

Za korištenje aplikacije i gledanje videa preporučuje se uređaj sa procesorom radnog takta od minimalno 800Mhz.

Download APK(4.01 Mb)

This article comes from the Internet and does not representzili videoPosition, please indicate the source for reprinting:https://www.pivopi.com/7868/moja-webtv-5-0-18-apk-free-media-video-application-apk4now/

inshot videos